0032.468.359.783 info@gangbangnation.be

Heb jij er altijd al eens van gedroomd om mee te spelen in een porno film?  Dit is je kans!!  Belgie heetste slet, KIMBERLY,  zuigt en neukt je helemaal plat. Het is een echte geile BELGISCH nymfo die verlangt naar heel veel harde lullen. We beginnen met een GANGBANG en gaan daarna over naar een BUKKAKE waarbij jij haar heerlijk mag onderspuiten met jouw warme zaad.

Op donderdag 25 JANUARI organiseren wij deze heerlijke Bukkake & Gangbang, tijdens deze geile sessie mag jij het beste van jezelf laten zien, alles wordt gefilmd zodat jij achteraf een bloedgeil aandenken hebt en het beste bewijs dat je van aanpakken weet…
Ben je een beetje verlegen? Geeft niets hoor, zij betrekt jou met veel plezier in het spel en dat op jouw eigen tempo, we zijn vooral op zoek naar mensen die bekend in beeld willen, maar er zijn ook maskers voorzien voor diegene die graag onherkenbaar willen blijven.

Wij werken met model releases zodat alles netjes en legaal geregeld is, hiervoor vragen wij wel dat je je paspoort, ID of Rijbewijs meebrengt.
Tussen 13:00u en 13:30u kan je binnenkomen. Om 13:30u beginnen we met filmen en gaat de deur op slot. Dit alles gaat door in hotel Ptitami, Ganzendries 234 in Gent, je kunt ons vinden in de poolroom.

De kosten zijn als volgt:

Ga je bekend in beeld,
20€ aan de deur,
10€ met online aanbetaling KOOP NU

Ga je onbekend in beeld:
25€ aan de deur,
20€ met online aanbetaling KOOP NU

Na betaling krijg je je ticket automatisch in je mail Box..

LET OP ONZE MAILS KUNNEN IN DE JUNK TERECHT KOMEN!!

Tot dan!